TERMENI & CONDITII

Site-ul SofaMix.ro, denumit in continuare “SofaMix.ro”, este detinut si administrat de societatea SC Samuel Prest SRL denumit in continuare “SofaMix.ro”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO6686359, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J36/995/1994, cu sediul in Tulcea, str. Taberei, nr.7, Romania. Tel.: (+40) 240 535 758; E-mail: contact@SofaMix.ro .

Navigarea pe site-ul SofaMix.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

SofaMix.ro isi rezerva dreptulde a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre SofaMix.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii.

 1. Definitii

 • Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul SofaMix.ro.

 • Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

 • Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

 • Vanzator – societatea SC Samuel Prest SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO6686359, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J36/995/1994, cu sediul in Str. Taberei, nr.7, Tulcea, Romania.

 • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

 • Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

 1. Drepturile de proprietate Intelectuala 

 • Continutul site-ului SofaMix.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SofaMix.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SofaMix.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SofaMix.ro si logo-ul SofaMix.ro sunt marci inregistrate ale SofaMix.ro .

 • In cazul in care ati observat o incalcare a drepturilor de autor pe site-ul SofaMix.ro va rog sa sesizati la adresa contact@SofaMix.ro

 • ro poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului SofaMix.ro.

 • Utilizarea pe SofaMix.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. SofaMix.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 1. Exonerarea de raspundere

 • SofaMix.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la SofaMix.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SofaMix.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SofaMix.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

 • SofaMix.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul SofaMix.ro, acestea fiind puse la dispozitia SofaMix.ro de catre furnizori.

 • Informatiile incluse pe SofaMix.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@SofaMix.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

 • Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a SofaMix.ro.

 • SofaMix.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire)

 • SofaMix.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care are ca baza erori digitale/ erori ale aplicatiilor terte pe care SofaMix.ro le foloseste in plasarea comenzilor.

 • SofaMix.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

 • Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar SofaMix.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 1. Limita accesului la site

 • Utilizatorii site-ului SofaMix.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu SofaMix.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. SofaMix.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 • In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda SofaMix.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 • Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

 • Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe SofaMix.ro, va primi comunicari comerciale din partea SofaMix.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

 • Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. SofaMix.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

 • Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SofaMix.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

 • Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe SofaMix.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

 • Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a SofaMix.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre SofaMix.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

 • Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SofaMix.ro .

 • Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

 • In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre SofaMix.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

 • ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe SofaMix.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

5.1 Folosirea Cookie-urilor

SofaMix.ro foloseste Cookie-uri pentru a va oferi o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru.

 1. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul SofaMix.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. SofaMix.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 1. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului SofaMix.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel, in ceea ce priveste produse si servicii – T.V.A. in procent de 19%.

 1. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

SofaMix.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant SofaMix.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

SofaMix.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;

 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului SofaMix.ro /partenerilor;

 • livrari consecutiv esuate;

 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, SofaMix.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 1. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face ramburs sau cu OP (ordin de plata) in contul mentionat pe factura fiscala

Pentru platile cu OP, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului.

       NOU! - 9.1 Plata in rate

Se poate opta pentru Plata in rate in 6 rate fara dobanda prin toti partenerii nostri: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank si Alpha Bank

In momentul finalizarii comenzii, veti opta pentru plata cu cardul. Urmatorul pas va fi sa va introduceti datele, dupa care veti opta pentru metoda de plata.  

 1. Garantie

Pentru produsele achizitionate din magazinul online SofaMix.ro garantia produselor este de 2 ani pe urmatoarele lucruri:

- cadru lemn

- material / tesatura ( in cazul in care este o defectiune tehnica) - nu se ofera garantie pentru utilizare neconforma a produsului

- poliuretan  (in cazul in care apare defectiune din partea producatorului) - neutilizarea conforma a pernei/sezutului/ spatarului unei canapele, garantia se va anula) 

SofaMix.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor; 

 • dupa expirarea perioadei pentru care Producatorul ofera garantie produsului;  

 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

 • in cazul in care produsul este utilizat/folosit neconform

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 1. Livrare

Livrarea produselor este disponibila in toata tara intr-un interval de 1-60 zile, in functie de stocul furnizorilor si a timpului de productie.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile lansate pe SofaMix.ro prin curier sau flota proprie cu 1 singura persoana, pana in fata locuintei/curtii/scarii de bloc etc. 

Data estimata de livrare poate varia in functie de produsul comandat.

Daca esti din Bucuresti trebuie sa stii ca avem si optiunea de Livrare premium - adica transportul va fi livrat si montat la adresa dvs. in cele mai sigure conditii, direct de echipa SofaMix.
Livrarea premium este 99 RON pentru Canapele, Coltare, Fotolii indiferent de etaj. Pentru paturi, livrarea Premium este de 199 RON, indiferent de etajul unde trebuie carat produsul.

Echipa SofaMix va contacta fiecare client cu cateva zile inainte de livrare pentru a stabili data si ora aproximativa de livrare.

11.1.Conditii de livrare

La solicitarea SofaMix.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre SofaMix.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

11.2.Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB), sau prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si factura fiscala ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

11.3.Conditii de livrare

La solicitarea SofaMix.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre SofaMix.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 

 1. Politica de retur

Conditii generale

Retur Gratuit in 14 zile

SofaMix.ro ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Retur in 45 zile

Toti cei care nu mai doresc produsul SofaMix.ro dupa 14 zile, pot returna produsul cu conditia sa fie nedeteriorat, nepatat, sa nu fie rupt sau stricat de orice natura. Returul dupa 14 zile este suportat de client si se va pastra un commision de stocaj de 15% din valoarea comenzii.

Produsele SofaMix.ro vor trebui ambalate foarte bine pentru a nu fi deteriorate pe durata  transportului.(indiferent daca este retur in 14 zile sau 45 zile) In cazul avarierii produsului/produselor din cauza ambalarii necorespunzatoare, SofaMix.ro isi rezerva dreptul de a refuza coletul/coletele.

 

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, SofaMix.ro va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur in termen de 14 zile. Pentru retur in 45 zile returul va fi suportat de catre Client.

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice SofaMix.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, completand urmatoarea Declaratie in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, SofaMix.ro poate refuza returul Gratuit in 14 zile si va fi eligibil pentru retur in 45 zile.

Informatiile necesare care trebuie furnizate SofaMix.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele: 

 • data expedierii coletului;

 • numarul Comenzii;

 • suma de returnat;

 • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).

 La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, SofaMix.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea Clientului, acestea urmand a fi asumate de SofaMix.ro.

 

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, cu documentele aferente livrarii(facture, certificate de garantie etc). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: sa nu fie rupte, deteriorate de orice fel, patate etc.

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 20 de zile lucratoare de la data la care SofaMix.ro intra in posesia produselor si le verifica starea acestora.  

 1. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. 

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Pentru solutionarea problemelor va rugam sa ne contactati direct pe adresa de e-mail reclamatii@SofaMix.ro - Garantam ca raspundem in maxim 2 zile calendaristice la orice problema pe care o sesizati. 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre SofaMix.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 1. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului SofaMix.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor SofaMix.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor SofaMix.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 1. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 03.07.2017: S.C. SC Samuel Prest SRL, SofaMix.ro.