Section
Drop element here!

Personalizare

Materiale

Livrare

Retur

Intretinere produse

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile lansate pe SofaMix.ro prin curier sau flota proprie cu 1 singura persoana, pana in fata locuintei/curtii/scarii de bloc etc. Data estimata de livrare poate varia in functie de produsul comandat.

Daca esti din Bucuresti, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Ploiesti, Focsani, trebuie sa stii ca avem si optiunea de Livrare Premium - adica transportul va fi livrat si montat la adresa dvs. in cele mai sigure conditii, direct de echipa SofaMix.

Livrarea Premium este 99 RON pentru Canapele, Coltare, Fotolii indiferent de etaj.
Pentru paturi, livrarea Premium este de 199 RON, indiferent de etajul unde trebuie carat produsul.


Echipa SofaMix va contacta fiecare client cu cateva zile inainte de livrare pentru a stabili data si ora aproximativa de livrare.

Pentru ca produsele SofaMix sunt produse la comanda in functie de spatiul clientului, ne luam timp de 20-40 zile calendaristice in care echipa SofaMix se va asigura ca produsul comandat va fi atat creat cat si ambalat la cele mai inalte standarde.

*Curierii si-au schimbat politica livrarii produselor cu volum mare, de aceea toate coletele se livreaza pana la usa blocului/usa casei.(totusi, in 90% din cazuri coletele se livreaza pana la usa apartamentului sau chiar si in casa, dar din spusele clientilor, toti au fost "atenti" cu cei care au carat)
Pentru nelamuriri legate de livrarea produselor, nu ezitati sa ne contactati